...BILLEDER... ...KREATIV... ...OPSKRIFTER... ...LINKS... ...KONTAKT... ...SKRIV EN HILSEN...

 

Butterdejsoverraskelser

 

 

 

Butterdejsplader og pikantost  er grundingrediencer i alle 3 opskrifter.

 

Som forret:

-Rul pladerne ud til dobbelt bredde.

Smør pikantost ud i et tyndt lag på midten af pladen,

læg tynde skiver af skinke el. hamburgryg over pikantosten.

Luk siderne af pladerne over og klem enderne fast sammen.

Pensles med æg. serveres med en lille portion salat.

Server evt. Lottas rødløgsdressing til!

 

 

Som hovedret:

-Gør det samme med butterdejspladerne som overfor.

Læg større skiver skinke/hamburgryg over pikantosten.

Smager godt med bearnaisesovs, salat og kartofler.

 

 

Eller som tilbehør til en hovedret:

-Gør som overfor, dog undlades kødet, put istedet hakkede løg,

snittet peberfrugt, champion eller hvad man har af spændende ting i køleskabet i.

Drys lidt revet ost over. (kan udelades)

 

 

Bages ved 225 gr. i ca. 30 min.

 

Lene Jeppesen