...BILLEDER... ...KREATIV... ...OPSKRIFTER... ...LINKS... ...KONTAKT... ...SKRIV EN HILSEN...
Butterdejsoverraskelser
Butterdejsplader
og pikantost er grundingrediencer i alle 3 opskrifter.
Som forret:
-Rul pladerne ud til dobbelt bredde.
Smør pikantost ud i et tyndt lag på
midten af pladen,
læg tynde skiver af skinke el.
hamburgryg over pikantosten.
Luk siderne af pladerne over og klem
enderne fast sammen.
Pensles med æg. serveres med en
lille portion salat.
Server evt. Lottas rødløgsdressing
til!
Som hovedret:
-Gør det samme med
butterdejspladerne som overfor.
Læg større skiver skinke/hamburgryg
over pikantosten.
Smager godt med bearnaisesovs,
salat og kartofler.
Eller som tilbehør til en hovedret:
-Gør som overfor, dog undlades
kødet, put istedet hakkede løg,
snittet peberfrugt, champion eller
hvad man har af spændende ting i køleskabet i.
Drys lidt revet ost over. (kan
udelades)
Bages ved 225 gr. i ca. 30 min.
Lene Jeppesen